Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom worden er bij bepaalde vragen niet de juiste ‘gerelateerde vragen’ genoemd?

Voorbeeldvraag: Waarom heb je witte en bruine mosselen?
Als je dan bij de gerelateerde vragen kijkt,zie je wel vragen over witte en bruine eieren en witte en bruine koeien,maar ik mis deze:
Hoe komt het dat mosselen soms blank vlees hebben en ook vaak oranje vlees???
Dat lijkt me toch meer relatie met elkaar te hebben, dan met koeien en eieren? Dit is GEEN kritiek,maar gewoon interesse!

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
91
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik had de vraag niet helemaal gesteld volgens de regels, de moderatoren hebben hem aangepast. Er gaat zo wel een deel van de essentie verloren.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De gerelateerde vragen worden geselecteerd op basis van het aantal gelijke woorden. Het woord mosselen of witte en bruine levbert een woord meer voor witte en bruine, dus die vraag komt naar boven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Het kan best zijn dat jouw vraag meer gerelateerd is aan het onderwerp dan de vragen die GV als gerelateerd aangeeft, maar als de vraag nog nooit eerder gesteld is op GV, kan die natuulijk ook niet worden aangegeven als "gerelateerde vraag".
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding